Locatie

Salile noastre de evenimente sunt situate in frumosul Arta Hotel din Timisoara.

Arta Hotel Timisoara ofera clientilor sai o atmosfera eleganta, relaxanta si de lux. Promitem sa oferim oaspetilor nostri, precum si invitatilor nostri, cele mai bune servicii de care se poate bucura un client cazat in cadrul unui hotel in Timisoara.

Printre serviciile oferite clientilor nostri, enumeram: room service, wifi gratuit, parcare gratuita monitorizata video, plata cu orice card Visa, Visa Electron sau Master Card, micul dejun inclus indiferent de tipul de camera aleasa (single / double / apartament), precum si Receptie deschisa 24/7.

Pentru ca ziua evenimentului tau sa fie cu adevarat deosebita, mirii sau parintii noului nascut, primesc un spatiu de cazare gratuit pana a doua zi dupa eveniment, din partea noastra. Si pentru ca si oaspetii tai sa se simta cu adevarat deosebit, Arta Hotel Timisoara va ofera la preturi reduse servicii de cazare pentru acestia.

Informatii ulterioare si rezervare

Pentru a beneficia de mai multe informatii, precum si pentru a putea rezerva o sala pentru evenimentul dumneavoastra, va rugam sa ne contactati:

Pentru ca desi pozele fac cat 1000 de cuvinte, acestea nu pot sa faca cinste grijei ce am adus-o in amenajarea salilor, in utilarea acestora cu aranjamente de o calitate deosebita, precum si dorintei ce dorim sa o aducem in suflet dumneavoastra si invitatilor dumneavoastra in cadrul evenimentului.

Asadar, va invitam sa va programati la numerele de telefon afisate mai jos, sau pe email (urmand a fi contactati ulterior), pentru stabilirea unei zile pentru vizionarea salilor in care putem gazdui evenimentul dumneavoastra.

Prin telefon: 0724 130 640

Sau telefon: 0728 922 417

Prin e-mail: contact@artahotel.ro

Abia asteptam sa ne spuneti mai multe despre evenimentul dumneavoastra! Va asteptam!

Poze din locatia noastra